Amore Mio Passion

  1. Home
  2. chevron_right
  3. женски
  4. chevron_right
  5. Amore Mio Passion

Amore Mio Passion

Eau de parfum – 100ml

Amore Mio Passion мирисни овошни ноти кои започнуваат со мандарина, малина и цвет од праска, проследени со мирисни ноти на скапоцен букет од јасмин, орхидеи и божур. Последниот впечаток на мирисот ќе ги воодушеви ентузијастичките жени со своите ванила и мошус белешки надополнети со кашмир дрво и пачули.

Горни ноти: мандарина, цвет од праска, малина

Средни ноти: јасмин, орхидеја, божур

Основни ноти: бел мошус, кашмир дрво, пачули, ванила

Instagram

СЛИЧНИ ПАРФЕМИ

GUIPURE & SILK HAVANA MOON

Love Generation Mystic

Love Generation Sexy

Amore Mio Forever

Lovely Sweet Sixteen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill out this field
Fill out this field
Please enter a valid email address.

Menu