Amore Mio Троен Комплет

  1. Home
  2. chevron_right
  3. женски комплети
  4. chevron_right
  5. Amore Mio Троен Комплет

Amore Mio - Комплет (парфем 100мл+лосион за тело 200мл+спреј 15мл)

Вратете го митот за забранети овошја, со овој пенлив и прашкаст мирис … Нектар на сладост!

Горни ноти: банана, Италијански лимон, црна рибизла

Средни ноти: цвет од цреша, бадем, круша, бело цвеќе

Основни ноти: бел кедар, тонка грав, бел мошус

Instagram

СЛИЧНИ ПАРФЕМИ

Guipure & Silk YLANG VANILLE Комплет

Love Generation Sexy Комплет

Perpetual Pearl Комплет

Boum Vanille Pomme D’AMOUR Комплет

Romantic Комплет

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill out this field
Fill out this field
Please enter a valid email address.

Menu