Authentic Man Adventure

  1. Home
  2. chevron_right
  3. машки
  4. chevron_right
  5. Authentic Man Adventure

AUTHENTIC MAN ADVENTURE

Eau de Toilette – 100ml

Свеж зачинет мирис со дрвени основни ноти, Authentic Man Adventure го претставува човекот кој има голема авантура во неговата душа. Authentic Man Adventure е експлозија на зачини каде кардамон и црн бибер се освежуваат со блескав бергамот.

Горни ноти: кардамон, црн бибер, бергамот

Средни ноти: боровинка, темјан, морско оревче

Основни ноти: сандалово дрво, мошус, суво дрво

Instagram

СЛИЧНИ ПАРФЕМИ

J.S Magnetic Power Night

Rocky Man

J.S MAGNETIC POWER SPORT

BOUM METAL

COLONIAL CLUB YPSOS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill out this field
Fill out this field
Please enter a valid email address.

Menu