Authentic Man Breeze Комплет

  1. Home
  2. chevron_right
  3. машки комплети
  4. chevron_right
  5. Authentic Man Breeze Комплет

AUTHENTIC MAN BREEZE - Комплет (парфем 100мл + лосион по бричење 100мл)

Authentic Man Breeze е овошен здив на воздухот, што доведува до врвни мирисни ноти на кисело јаболко и слива. Парфемот тогаш открива мирисни ноти од зачини, зачинети со цимет и бибер, за да заврши на интензивна база од сандалово дрво, кедар и ветивер омекнати со ванилна мирисна нота.

Горни ноти: лимон, јаболко, слива

Средни ноти: каранфил, цимет, бибер

Основни ноти: сандалово дрво, кедар, ванила, ветивер

Instagram

СЛИЧНИ ПАРФЕМИ

J.S Magnetic Power Navy Blue Комплет

COLONIAL CLUB SIGNATURE Троен Комплет

Colonial Club Legend Комплет

Authentic Man Nature Комплет

Rocky Man Red Light Комплет

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill out this field
Fill out this field
Please enter a valid email address.

Menu