Authentic Man Breeze

  1. Home
  2. chevron_right
  3. машки
  4. chevron_right
  5. Authentic Man Breeze

AUTHENTIC MAN BREEZE

Eau de Toilette – 100ml

Authentic Man Breeze е овошен здив на воздухот, што доведува до врвни мирисни ноти на кисело јаболко и слива. Парфемот тогаш открива мирисни ноти од зачини, зачинети со цимет и бибер, за да заврши на интензивна база од сандалово дрво, кедар и ветивер омекнати со ванилна мирисна нота.

Горни ноти: лимон, јаболко, слива

Средни ноти: каранфил, цимет, бибер

Основни ноти: сандалово дрво, кедар, ванила, ветивер

Instagram

СЛИЧНИ ПАРФЕМИ

J.S Magnetic Power Night

Rocky Man

J.S MAGNETIC POWER SPORT

BOUM METAL

COLONIAL CLUB YPSOS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill out this field
Fill out this field
Please enter a valid email address.

Menu