Authentic Man Nature Комплет

  1. Home
  2. chevron_right
  3. машки комплети
  4. chevron_right
  5. Authentic Man Nature Комплет

AUTHENTIC MAN NATURE - Комплет (парфем 100мл + лосион по бричење )

Authentic Man Nature е ароматичен дрвен мирис инспириран од човекот со природно, рустично присуство.Преовладува мирисот на кардамон, грејпфрут и жалфија, проследени со мирисни ноти од цимет на база од дрвни акорди и тонка грав.

Горни ноти: грејпфрут, кардамон, жалфија

Средни ноти: цимет, темјанушка

Основни ноти: дрвени акорди, тонка грав

Instagram

СЛИЧНИ ПАРФЕМИ

JS MAGNETIC SPORT Троен Комплет

J.S Magnetic Power Комплет

Colonial Club Комплет

Rocky Man Red Light Комплет

COLONIAL CLUB SIGNATURE Троен Комплет

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill out this field
Fill out this field
Please enter a valid email address.

Menu