Authentic Man Nature

  1. Home
  2. chevron_right
  3. машки
  4. chevron_right
  5. Authentic Man Nature

AUTHENTIC MAN NATURE

Eau de Toilette – 100ml

Authentic Man Nature е ароматичен дрвен мирис инспириран од човекот со природно, рустично присуство.Преовладува мирисот на кардамон, грејпфрут и жалфија, проследени со мирисни ноти од цимет на база од дрвни акорди и тонка грав.

Горни ноти: грејпфрут, кардамон, жалфија

Средни ноти: цимет, темјанушка

Основни ноти: дрвени акорди, тонка грав

Instagram

СЛИЧНИ ПАРФЕМИ

J.S Magnetic Power Night

Rocky Man

J.S MAGNETIC POWER SPORT

BOUM METAL

COLONIAL CLUB YPSOS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill out this field
Fill out this field
Please enter a valid email address.

Menu