Boum Sweet LolliPop Комплет

  1. Home
  2. chevron_right
  3. женски комплети
  4. chevron_right
  5. Boum Sweet LolliPop Комплет

Boum Sweet LolliPop - Комплет (парфем 100мл+гел за туширање 200мл)

Не се спротиставувајте на неодоливата сладост на Boum Sweet Lollipop… Прекрасен овошен и зачинет парфем кој секоја девојка би ја вратил во најраното детството на волшебниот свет од бонбони.

Горни ноти: портокал, цимет

Средни ноти: ѓумбир, морско оревче

Основни ноти: гумени бонбони, ванила

Instagram

СЛИЧНИ ПАРФЕМИ

Guipure & Silk Троен Комплет

Love Generation Sexy Комплет

Love Generation Mystic Комплет

Perpetual Pearl Комплет

Guipure & Ylang Vanille Комплет

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill out this field
Fill out this field
Please enter a valid email address.

Menu