Boum Sweet LolliPop

  1. Home
  2. chevron_right
  3. женски
  4. chevron_right
  5. Boum Sweet LolliPop

Boum Sweet LolliPop

Eau de parfum – 100ml

Не се спротиставувајте на неодоливата сладост на Boum Sweet Lollipop. Прекрасен овошен и зачинет парфем кој секоја девојка би ја вратил во најраното детството на волшебниот свет од бонбони.

Горни ноти: портокал, цимет

Средни ноти: ѓумбир, морско оревче

Основни ноти: гумени бонбони, ванила

Instagram

СЛИЧНИ ПАРФЕМИ

Love Generation Pin-Up

Guipure & Silk YLANG VANILLE

Love Generation Sexy

Boum Vanille Pomme

GUIPURE & SILK HAVANA MOON

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill out this field
Fill out this field
Please enter a valid email address.

Menu