Colonial Club Legend Комплет

  1. Home
  2. chevron_right
  3. машки комплети
  4. chevron_right
  5. Colonial Club Legend Комплет

COLONIAL CLUB LEGEND - Комплет (парфем 100мл + гел за туширање 75мл + лосион по бричење 75мл)

Парфем кој со својот мирис го искажува цврстиот карактер на мажот со што ја зголемува неговата самодоверба. Наменет за вистински господин.

Горни ноти: лимон, портокал, грејпфрут

Средни ноти: ветивер, пачули, црн бибер, сардела

Основни ноти: даб, кожени ноти

Instagram

СЛИЧНИ ПАРФЕМИ

J.S Magnetic Power Комплет

J.S Magnetic Power Navy Blue Комплет

JS MAGNETIC SPORT Троен Комплет

Authentic Man Breeze Комплет

Colonial Club Комплет

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill out this field
Fill out this field
Please enter a valid email address.

Menu