Colonial Club Legend

  1. Home
  2. chevron_right
  3. машки
  4. chevron_right
  5. Colonial Club Legend

COLONIAL CLUB LEGEND

Eau de Toilette – 100ml

Парфем кој со својот мирис го искажува цврстиот карактер на мажот со што ја зголемува неговата самодоверба. Наменет за вистински господин.

Горни ноти: лимон, портокал, грејпфрут

Средни ноти: ветивер, пачули, црн бибер, сардела

Основни ноти: даб, кожени ноти

Instagram

СЛИЧНИ ПАРФЕМИ

CO 2

J.S Magnetic Power Night

Joe Sorrento Homme

J.S Magnetic Power

Cotton Club Rythm’n Blues

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill out this field
Fill out this field
Please enter a valid email address.

Menu