COLONIAL CLUB SIGNATURE Троен Комплет

  1. Home
  2. chevron_right
  3. машки комплети
  4. chevron_right
  5. COLONIAL CLUB SIGNATURE Троен Комплет

COLONIAL CLUB SIGNATURE Троен Комплет (парфем 100мл + балзам за после бричење 75мл + гел за туширање 75мл)

Colonial Club Signature е дел од светот на рафинирани парфеми. Елегантен и модерен мирис за вистински ГОСПОДИН. Colonial Club Signature е посветен на харизматичниот човек кој изгледа како освојувач!

Горни ноти: бергамот, босилек, праска

Средни ноти: лаванда, портокал-дрво, тонка грав

Основни ноти: бел кедар, слатки акорди, амбер

Instagram

СЛИЧНИ ПАРФЕМИ

Love Generation Sexy Комплет

Love Generation Rock Комплет

Love Generation Mystic Комплет

Sultane Fatal Комплет

Amore Mio Комплет

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill out this field
Fill out this field
Please enter a valid email address.

Menu