Colonial Club Signature

  1. Home
  2. chevron_right
  3. машки
  4. chevron_right
  5. Colonial Club Signature

COLONIAL CLUB SIGNATURE

Eau de Toilette – 100ml

Colonial Club Signature е дел од светот на рафинирани парфеми. Елегантен и модерен мирис за вистински ГОСПОДИН. Colonial Club Signature е посветен на харизматичниот човек кој изгледа како освојувач!

Горни ноти: бергамот, босилек, праска

Средни ноти: лаванда, портокал-дрво, тонка грав

Основни ноти: бел кедар, слатки акорди, амбер

Instagram

СЛИЧНИ ПАРФЕМИ

Boum Sport

Cotton Club

Les Lions D’ARTHES

COLONIAL CLUB YPSOS

Cobra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill out this field
Fill out this field
Please enter a valid email address.

Menu