Cotton Club Rythm’n Blues

  1. Home
  2. chevron_right
  3. машки
  4. chevron_right
  5. Cotton Club Rythm’n Blues

COTTON CLUB RYTHM’N BLUES

Eau de Toilette – 100ml

Cotton Club Rythm’n Blues се пронаоѓа во ритмичките клубови во Њу Орлеанс, каде што интимната, џез атмосфера поминува низ патеки со ориентални мирисни ноти.
Преовладува мирисот на бергамот и грејпфрут, проследени со мирисни ноти од бибер, шафран и цимет на база од тутун, ветивер и кожа.

Горни ноти: бергамот, грејпфрут, розев бибер

Средни ноти: црн бибер, шафран, цимет, елеми

Основни ноти: ветивер, тутун, кожа, ориентални ноти

Instagram

СЛИЧНИ ПАРФЕМИ

Extreme Limite Rock

Les Lions D’ARTHES

CO 2

Colonial Club Signature

Sultane Man Blue

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill out this field
Fill out this field
Please enter a valid email address.

Menu