Cristiano Ronaldo Play It Cool EDT

  1. Home
  2. chevron_right
  3. Cristiano Ronaldo cr7
  4. chevron_right
  5. Cristiano Ronaldo Play It Cool EDT

Cristiano Ronaldo Play It Cool EDT

Свеж, охрабрувачки, сензуален.

CR7 Play It Cool од Кристијано Роналдо е парфем за мажи кои уживаат во секојдневен, самоуверен и кул начин на живот – исто како и самиот Роналдо. Play It Cool парфемот ги меша светлите цитрусни и ароматичните фурнирни ноти.

“Навистина чуствувам дека мирисот може да ве преобрази! Ви дава доверба да бидете најдобрата верзија од себе а тоа ќе го постигнете со CR7 Play It Cool. Ме тера да се чуствувам дека ќе постигнам нешто и се надевам дека тоа ќе го пренеси и на моите фанови!” – Кристијано Роналдо

Достапен во: 100мл, 50мл и 30мл

Instagram

Разгледајте други производи:

Cristiano Ronaldo CR7 EDT

Menu