Extreme Limite Rock Комплет

  1. Home
  2. chevron_right
  3. машки комплети
  4. chevron_right
  5. Extreme Limite Rock Комплет

EXTREME LIMITE ROCK - Комплет(парфем 100мл + дездоранс 200мл)

Дрвенест и зачинет парфем, за да го открие нашиот бунтовнички екстремен став за мажи без ограничување. Спорт, ROCK, сурфање … За секоја страст Extreme Limite парфемот е тука да ја помести границата!

Горни ноти: папрат, артемизија, нане

Средни ноти: лаванда,цимет, кумин

Основни ноти: ванила, тонка грав, сандалово дрво, мошус

Instagram

СЛИЧНИ ПАРФЕМИ

Authentic Man Nature Комплет

J.S Magnetic Power Комплет

J.S Magnetic Power Navy Blue Комплет

COLONIAL CLUB SIGNATURE Троен Комплет

Authentic Man Breeze Комплет

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill out this field
Fill out this field
Please enter a valid email address.

Menu