Guipure & Silk Троен Комплет

  1. Home
  2. chevron_right
  3. женски комплети
  4. chevron_right
  5. Guipure & Silk Троен Комплет

Guipure & Silk Троен Комплет (парфем 100мл+лосион за тело 200мл+спреј 10мл)

Овој парфем му припаѓа на светот на заведување. Шармантен и сладок  парфем произлегува од неговата пумпа и дарежливото шише засилено со деликатна црна чипка. Висина на сублимација, црвен допир на нејзиниот спреј ја симболизира свилата. Guipure & Silk е посветен на атрактивни и мистериозни жени кои живеат со страст. Топол и сензуален мирис, започнува со сладок бадем, ликер и егзотичен допир на кокос. Овој оригинален почеток се развива во слатко цветно прашкасто срце, со вулгарен бележ на сандалово дрво заокружено со ванилен акцент.

Горни ноти: сладок бадем, ликер, кокос
Средни ноти: јасмин, цвеќиња од портокал, бел хелиотроп
Основни ноти: сандалово дрво, мошус, фрезија

Instagram

СЛИЧНИ ПАРФЕМИ

Guipure & Ylang Vanille Комплет

Boum Vanille Pomme D’AMOUR Комплет

Perpetual Pearl Комплет

Guipure & Silk YLANG VANILLE Комплет

Boum Sweet LolliPop Комплет

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Fill out this field
Fill out this field
Please enter a valid email address.

Menu