GUIPURE & SILK HAVANA MOON

  1. Home
  2. chevron_right
  3. женски
  4. chevron_right
  5. GUIPURE & SILK HAVANA MOON

GUIPURE & SILK HAVANA MOON

Eau De Parfum – 100ml

Мистична и единствена миризлива креација што ја одразува денешната жена, романтична и сензуална, шармантна и волшебна. Парфем кој потсетува на мистерија и авантура. Како скапоцен камен, овој парфем се одвојува од традицијата и е наменет за жени кои се заљубени во слободата.

Горни ноти: портокал, бергамот, ylang-ylang

Средни ноти: мед, млеко, цветови од портокал

Основни ноти: пачули, пралини

Instagram

СЛИЧНИ ПАРФЕМИ

Authentic Man Adventure

Colonial Club

J.S MAGNETIC POWER SPORT

J.S Magnetic Power Night

Colonial Club Legend

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill out this field
Fill out this field
Please enter a valid email address.

Menu