Guipure & Silk Rose

  1. Home
  2. chevron_right
  3. женски
  4. chevron_right
  5. Guipure & Silk Rose

Guipure & Silk Rose

Eau de parfum – 100ml

Жената Guipure & Silk ROSE е мека и деликатна како ливчиња од роза, провокативна и пикантна како нејзини трње. Овој мирис ја одразува модерната жена, која е сладострастна и заводлива. Таа може да игра романтична улога, како и страсна улога. Таа може да биде флертувачка жена или женска фетула. Guipure & Silk ROSE е како фина и скапоцена долна облека: тајна што уживаме да ја откриеме, искушение кое сакаме да го дадеме. Химна за заведување, Guipure & Silk ROSE е неверојатно секси и софистициран мирис.

Горни ноти: црна рибизла, заледено јаболко, црвена мандарина
Средни ноти: црна роза, јапонски божур, нектарина
Основни ноти: бело сандалово дрво, пачули, ванила, млечен мошус

Instagram

СЛИЧНИ ПАРФЕМИ

Boum Sweet LolliPop

Perpetual Black Pearl

Love Never Dies Night Dream

Amore Mio

Guipure & Silk YLANG VANILLE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill out this field
Fill out this field
Please enter a valid email address.

Menu