Guipure & Silk YLANG VANILLE Комплет

  1. Home
  2. chevron_right
  3. женски комплети
  4. chevron_right
  5. Guipure & Silk YLANG VANILLE Комплет

Guipure & Ylang Vanille - Комплет (парфем 100мл+лосион за тело 150мл)

Guipure & Silk Ylang Vanille ја опишува волшебната жена која ја презема нејзината страсна страна и сака да додаде егзотичен допир на нејзиниот живот. Додека е деликатна и волшебна како YLANG YLANG, наречена “Цвет на цвеќиња” на индонезиски, таа е толку сензуална како мирис на ванила. Ода на искушението и возвишеност, Guipure & Silk Ylang Vanille е сончев ориентален парфем со софистицирана и пријатна миризба.

Горни ноти: кокос, слива

Средни ноти: кедар дрво, ylang ylang

Основни ноти: ванила, мошус

Instagram

СЛИЧНИ ПАРФЕМИ

Amore Mio Троен Комплет

Sultane Fatal Комплет

Love Generation Rock Комплет

Perpetual Pearl Комплет

Guipure & Silk Троен Комплет

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill out this field
Fill out this field
Please enter a valid email address.

Menu