J.S Magnetic Power Комплет

  1. Home
  2. chevron_right
  3. машки комплети
  4. chevron_right
  5. J.S Magnetic Power Комплет

J.S MAGNETIC POWER - Комплет (парфем 100мл + гел за туширање 75мл + лосион по бричење 75мл)

J.S Magnetic Power е суштината на урбаниот човек со хипнотичка атракција. JS Magnetic Power ја открива двојноста на фасцинантниот маж, космополит и универзален со магнетна перцепција!

Горни ноти: бадем, бергамот, рузмарин

Средни ноти: пачули, јасмин, зачини

Основни ноти: амбер, кожени ноти, лоров лист

Instagram

СЛИЧНИ ПАРФЕМИ

Extreme Limite Rock Комплет

J.S Magnetic Power Navy Blue Комплет

Authentic Man Nature Комплет

Rocky Man Red Light Комплет

JS MAGNETIC SPORT Троен Комплет

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill out this field
Fill out this field
Please enter a valid email address.

Menu