J.S MAGNETIC POWER SPORT

  1. Home
  2. chevron_right
  3. машки
  4. chevron_right
  5. J.S MAGNETIC POWER SPORT

J.S MAGNETIC POWER SPORT

Eau De Toilette – 100ml

Магнетен мирис, будење со дрвенести и зачинети мирисни ноти. Новиот J.S Magnetic Power Sport е наменет за модерни и харизматични мажи. Вечен елегантен стил и ветување за инстинктивен и енергичен парфем!

Горни ноти: лимон, грејпфрут, боровинка, диња

Средни ноти: бибер, темјанушка

Основни ноти: мошус, килибар, даб, кедар дрво

Instagram

СЛИЧНИ ПАРФЕМИ

Cotton Club Rythm’n Blues

Joe Sorrento Blue Edition

Rocky Man Irridium

Rocky Man Red Light

Colonial Club

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Fill out this field
Fill out this field
Please enter a valid email address.

Menu