Joe Sorrento Blue Edition

  1. Home
  2. chevron_right
  3. машки
  4. chevron_right
  5. Joe Sorrento Blue Edition

JOE SORRENTO BLUE EDITION

Eau de Toilette – 100ml

Парфем дизајниран за урбаниот човек. Маженствен и полн со виталност, ќе добиете чувство на слобода кога ќе го имате на себе. Вашиот партнер ќе биде зависник од овој опоен мирис.

Горни ноти: бергамот, грејпфрут

Средни ноти: јасмин, ѓумбир

Основни ноти: мошус, егзотично дрво

Instagram

СЛИЧНИ ПАРФЕМИ

J.S Magnetic Power Navy Blue

Rocky Man Red Light

Sultane Man Blue

CO 2

Authentic Man Breeze

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill out this field
Fill out this field
Please enter a valid email address.

Menu