Love Generation Mystic

  1. Home
  2. chevron_right
  3. женски
  4. chevron_right
  5. Love Generation Mystic

Love Generation Mystic

Eau de parfum – 60ml

Love Generation Mystic е миризлив фестивал каде што сензуалните ноти на ванила се сретнуваат со деликатес на сладоста на цветните белешки. Love Generation Mystic е создаден за младиот боемски моден креатор во потрага по духовност.

Горни ноти: пенлив портокал, розев бибер, лешник
Средни ноти: јасмин, ѓумбир, цвет од портокал
Основни ноти: ванила, сандалово дрво, килибар, кашмир дрво

Instagram

СЛИЧНИ ПАРФЕМИ

Made In Love

Perpetual Silver Pearl

Love Generation Sexy

Guipure & Silk Rose

Boum

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill out this field
Fill out this field
Please enter a valid email address.

Menu