Love Never Dies Gold

  1. Home
  2. chevron_right
  3. женски
  4. chevron_right
  5. Love Never Dies Gold

Love Never Dies Gold

Eau de parfum – 60ml

Love Never Dies Gold потсетува на вечна љубов со шишето во дијамантски облик … Вечна љубов. Love Never Dies Gold  ја става напред страста и сензуалноста со мешавината на златни бои и скапоцени камења и бисери. Нека вашата љубов сјае со ова издание на Love Never Dies Gold во неговата транспарентна луксузна кутија!

Горни ноти: тартуф, грејпфрут, капина
Средни ноти: диви орхидеи, мирни ноти од бразилска градина
Основни ноти: сив килибар, црно чоколадо

Instagram

СЛИЧНИ ПАРФЕМИ

Boum Sweet LolliPop

Amore Mio

Love Never Dies Black Jewel

Amore Mio Forever

CASSANDRA ROSE JASMIN

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Fill out this field
Fill out this field
Please enter a valid email address.

Menu