Private Room

  1. Home
  2. chevron_right
  3. женски
  4. chevron_right
  5. Private Room

Private Room

Eau de parfum – 100ml

Парфем кој со својот мирис ја искажува нежноста и романтичноста на секоја жена. Причините за изборот на ова нежно розево шишенце се многу очигледни: пренесува енергија што некои ја нарекуваат “озон”, како што е радоста предизвикана од неочекуван виор на ветрот. Преовладува мирисот на нероли и праска, проследени со мирисни ноти од јасмин, ружа и карамела на база од ванила и тонка грав.

Горни ноти: нероли, праска

Средни ноти: јасмин, ружа, карамела

Основни ноти: ванила, тонка грав, мошус, сандалово дрво

Instagram

СЛИЧНИ ПАРФЕМИ

Love Generation Pin-Up

Sultane Noir Velours

Sun

GUIPURE & SILK HAVANA MOON

Love Never Dies Black Jewel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill out this field
Fill out this field
Please enter a valid email address.

Menu