Rocky Man Irridium

  1. Home
  2. chevron_right
  3. машки
  4. chevron_right
  5. Rocky Man Irridium

ROCKY MAN IRRIDIUM

Eau de Toilette – 100ml

Мажот Иридиум е смел, див, силен … Можеш да го почувствуваш неговото присуство, нема да остане незабележан. Целта на овој парфем се сите модерни и страсни мажи, кои сакаат да заведуваат! Парфем за оние кои издвојуваат машкост и содржат силна атрактивна моќ.

Горни ноти: бергамот, мандарина

Средни ноти: сандалово дрво, чај од билки

Основни ноти: пачули, амбер, морски ноти

Instagram

СЛИЧНИ ПАРФЕМИ

J.S Magnetic Power Night

Rocky Man

J.S MAGNETIC POWER SPORT

BOUM METAL

COLONIAL CLUB YPSOS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill out this field
Fill out this field
Please enter a valid email address.

Menu