Sultane Fatal Комплет

  1. Home
  2. chevron_right
  3. женски комплети
  4. chevron_right
  5. Sultane Fatal Комплет

Sultane Fatal Комплет (парфем 100мл+лосион за тело 100мл+парфем ампула 10мл)

Sultane Fatal е дует помеѓу силата и емоциите кои се изразуваат преку потписот на мирисот. Тоа е мирис кој остава деликатна и елегантна трага со нежен интензитет. Прекрасен цветно ориентиран парфем, кој со сигурност го прави сензуален и елегантен.

Горни ноти: боровинка, круша, нероли

Средни ноти: јасмин, кафе

Основни ноти: пачули, ванила, кедар, пралина

Instagram

СЛИЧНИ ПАРФЕМИ

Amore Mio White Pearl Комплет

Amore Mio Комплет

Guipure & Silk Троен Комплет

Boum Sweet LolliPop Комплет

Guipure & Ylang Vanille Комплет

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill out this field
Fill out this field
Please enter a valid email address.

Menu