Sultane Man Blue

  1. Home
  2. chevron_right
  3. машки
  4. chevron_right
  5. Sultane Man Blue

SULTANE MAN BLUE

Eau de Toilette – 100ml

Парфем кој со својата свежина со сигурност ке ве однесе на некоја од вашите омилени плажи. Преовладува мирисот на грејпфрут, јаболко, ананас проследени со мирисни ноти од лаванда и водени ноти на база од кедар дрво, ветивер, амбер.

Горни ноти: лубеница, грејпфрут, ананас, јаболко

Средни ноти: лаванда, кардамом, водени ноти

Основни ноти: ветивер, кедар дрво, амбер, бел мошус.

Instagram

СЛИЧНИ ПАРФЕМИ

Rocky Man Red Light

Cotton Club

Authentic Man Nature

Les Lions D’ARTHES

Extreme Limite Rock

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill out this field
Fill out this field
Please enter a valid email address.

Menu