Sultane Noir Velours

  1. Home
  2. chevron_right
  3. женски
  4. chevron_right
  5. Sultane Noir Velours

Sultane Noir Velours

Eau de parfum – 100ml

Безвременски и сензуален парфем, цветно ванилна напивка ! За современи, боженствени и софистицирани дами. Преовладува мирисот со согласување на мандарина и бергамот. Елегантниот букет од роза и јасмин ја открива сензуалноста на овој еликсир, благодетните тонови од мошус, тонка грав и кедар ја претставуваат мистеријата која секој сака да ја разоткрие.

Горни ноти: мандарина, бергамот, мимоза
Средни ноти: ружа, јасмин, ванила
Основни ноти: мошус, тонка грав, кедар

Instagram

СЛИЧНИ ПАРФЕМИ

Amore Mio Passion

Sultane Fatal

Guipure & Silk YLANG VANILLE

Boum Vanille Pomme

Sun

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill out this field
Fill out this field
Please enter a valid email address.

Menu