Sun

  1. Home
  2. chevron_right
  3. женски
  4. chevron_right
  5. Sun

Sun

Eau de parfum – 100ml

Толкување на магијата на соништата, светливиот парфем SUN го симболизира парадоксот на жената. Кротка и занесена, но исто така привлечна и елегантна, таа живее во фантастичен свет. SUN ве поканува да сонувате и нека вашиот ум и сетила пловат во воздух со неодоливиот и прекрасен мирис.

Горни ноти: мандарина, бела праска, морски ноти

Средни ноти: ружа, јасмин, темјанушка

Основни ноти: бел мошус, кедар, сандалово дрво

Instagram

СЛИЧНИ ПАРФЕМИ

Boum Sweet LolliPop

Love Generation Mystic

Amore Mio White Pearl

Romantic

Boum

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill out this field
Fill out this field
Please enter a valid email address.

Menu