Boum Vanille Pomme

  1. Home
  2. chevron_right
  3. женски
  4. chevron_right
  5. Boum Vanille Pomme

Boum Vanille Pomme

Eau de parfum – 100ml

“Boum Vanille et sa Pomme d’amour”, тоа е волшебниот свет на забавата и циркусот. Boum! Вие сте во средината на циркуски шатори, бонбони, и пенливи светла … Вклучена е и романтична страна од Boum концептот (Boum, Boum и твоето срце продолжува), но исто така и мистерија, магија и сладост.

Горни ноти: портокал, јаболко

Средни ноти: пралине, јаболко

Основни ноти: ванила, мошус

Instagram

СЛИЧНИ ПАРФЕМИ

Love Generation Sexy

Guipure & Silk Rose

Sun

CASSANDRA ROSE JASMIN

Love Never Dies Gold

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill out this field
Fill out this field
Please enter a valid email address.

Menu