Кои сме ние?

Бота Дооел е основана во 1991 гоодина од страна на г. Борис Грков со отварање на првата парфимерија во Кавадарци и претставува фамилијарен бизнис.

Во 1996 година професионалното работење со високо квалитетна услуга од нашите вработени и задоволните купувачи овозможи простор за инвестирање и отварање на втора парфимерија во строгиот центар на градот која ја понуди најбогатата и широка палета на парфеми и козметика.

Во 1997 година Бота Дооел оди чекор понапред со отварање на магацин за големопродажба на парфеми, козметика и дистрибуција низ територијата на Македонија.

Имајќи го задоволниот купувач како највисок приоритет во 2001 година Бота Дооел повторно инвестира и станува ексклузивен застапник на француските парфеми и препаративна козметика од брендот Jeanne Arthes за територијата на Македонија.

По што сме препознатливи

Парфимериите Бота постојат повеќе од 25 години и нудат професионалност во услугата и задоволството на купувачите.

.

Голем избор на парфеми

Во нашата линија нудиме голем избор на парфеми за сите вкусови

.

Најдобар квалитет

Нудиме докажани француски парфеми со најдобар квалитет

.

Задоволни купувачи

Задоволството на купувачите е наша највисока цел

Jeanne Arthes е дел од Arthes групацијата, компанија за француски парфеми лоцирана во Грасе. Основана во 1978 година, компанијата денес е препознатлив бренд низ целиот свет. Jeanne Arthes мирисните ноти се дистрибуирани во Франција преку големопродажни канали како Auchan, Leclerc, Magasin U, Carrefour и Intermarche.

Извозот на Jeanne Arthes парфемите надвор од Франција опфаќа околу 75% од вкупното производство на компанијата. Jeanne Arthes има 157 пафеми во својата палета на производи. Најраниот парфем е креиран во 2000-та, најновиот во 2017-та година

Разгледај ги најновите парфеми од брендот

Amore Mio White Pearl

Les Lions D’ARTHES

Authentic Man Breeze

Guipure & Silk YLANG VANILLE

Extreme Limite Rock

Разгледај ги најновите парфеми од брендот
Palquis logo

Cassius Extreme

Lover Flowers

Lover Lady

Love’n Blue Couture

Deep Sea Black

Големопродажба

Основна дејност на БОТА Дооел е големопродажба на парфеми и препаративна козметика од парфемската куќа Jeanne Arthes, компанија за француски парфеми лоцирана во Грасе. Високо квалитената услуга во сферата на дистрибуцијата и маркетингот преку нашиот високо обучен тим и познавањето на локалниот пазар придонесоа во успешност на нашите партнерства со компании за многу други брендови. БОТА Дооел нуди целосни и сеопфатни бизнис решенија за продажба и дистрибуција на брендовите Max Factor, Essence, Golden Rose, Catherine Arley, Young Derm,Becutan, Sattwa, Impala, Bondage, Ziaja.

Малопродажба

Бота ДООЕЛ располага со две парфимерии во Кавадарци. Овие одлично опремени парфимерии, преку  своите објави ќе ви овозможат да ги следите промоциите на француските парфеми од линијата Jeanne Arthes за кои БОТА се ексклузивни застапници во Македонија. Но, исто така, имаме голем избори и од сите останати парфеми од најпознатите брендови (Gucci, Hugo Boss, Bvlgari, Armani, Paco Rabanne, Versace…),

декоративна козметика (Max Factor, Deborah, Aura, Manhattan…) и препаративна козметика (Ziaja, Seventeen, Green Line, L’Oréal…). Бидете од оние клиенти кои ќе ги искористат најголемите попусти во градот. Парфимерија БОТА останува доследна на своите купувачи со професионалност во услугата од страна на вработените кои ќе ги задоволат најразличните потреби на секој клиент.

Menu