Love Generation Rock

  1. Home
  2. chevron_right
  3. женски
  4. chevron_right
  5. Love Generation Rock

Love Generation Rock

Eau de parfum – 60ml

Love Generation Rock е секси и рокенрол концепт, кој ги меша боите, расположението и слободата, со бунтовен и мистериозен став. Енигматичен парфем кој меша сензуалност и свежина, за фасцинантни и мистериозни млади жени… Со успешната приказна за Love Generation Sexy, Love Generation Rock е силен концепт кој го зајакнува опсегот на линијата парфеми Love Generation.

Горни ноти: шафран, мандарина, мајчина душица
Средни ноти: индонезииски Ylang-Ylang, орхидеа
Основни ноти: дабово дрво, ванила, тонка грав

Instagram

СЛИЧНИ ПАРФЕМИ

Love Generation Pin-Up

Guipure & Silk Rose

Made In Love

Amore Mio Passion

Guipure & Silk YLANG VANILLE

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Fill out this field
Fill out this field
Please enter a valid email address.

Menu