Guipure & Silk YLANG VANILLE

  1. Home
  2. chevron_right
  3. женски
  4. chevron_right
  5. Guipure & Silk YLANG VANILLE

Guipure & Silk YLANG VANILLE

Eau de parfum – 100ml

Guipure & Silk Ylang Vanille ја опишува волшебната жена која ја презема нејзината страсна страна и сака да додаде егзотичен допир на нејзиниот живот. Додека е деликатна и волшебна како YLANG YLANG, наречена “Цвет на цвеќиња” на индонезиски, таа е толку сензуална како мирис на ванила. Ода на искушението и возвишеност, Guipure & Silk Ylang Vanille е сончев ориентален парфем со софистицирана и пријатна миризба.

Горни ноти: кокос, слива

Средни ноти: кедар дрво, ylang ylang

Основни ноти: ванила, мошус

Instagram

СЛИЧНИ ПАРФЕМИ

Love Generation Mystic

Sun

Amore Mio Forever

Guipure & Silk

Sultane Fatal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill out this field
Fill out this field
Please enter a valid email address.

Menu