CASSANDRA ROSE JASMIN

  1. Home
  2. chevron_right
  3. женски
  4. chevron_right
  5. CASSANDRA ROSE JASMIN

CASSANDRA ROSE JASMIN

Eau De Parfum – 100ml

Парфем за деликатни, чувствителни жени кој има цеветен додаток со раскошен мирис. Овој нов парфем ги дава благотворните цвеќиња во секоја парфимерија, роза и јасмин, и симболи на љубовта, убавина и сензуалност. Цветна унија со непосреден шарм за романтични и смели жени.

Горни ноти: портокал, чај од јасмин, фрезија, круша

Средни ноти: бела праска, магнолија, ружа, јасмин

Основни ноти: бел кедар, мошус, килибар

Instagram

СЛИЧНИ ПАРФЕМИ

Cobra

J.S Magnetic Power Navy Blue

Extreme Limite Rock

Les Lions D’ARTHES

J.S Magnetic Power Night

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill out this field
Fill out this field
Please enter a valid email address.

Menu