J.S Magnetic Power Navy Blue

  1. Home
  2. chevron_right
  3. машки
  4. chevron_right
  5. J.S Magnetic Power Navy Blue

J.S Magnetic Power Navy Blue

Eau de Toilette – 100ml

J.S Magnetic Power Navy Blue открива нови аспекти на современиот човек. Во шише што го зачувува иновативниот дизајн на оригиналната верзија (J.S MAGNETIC POWER) со магнетно капаче, парфемот содржи поголема енергичност. JS Magnetic Power Navy Blue е модерна и кежуал елеганција.

Горни ноти: лимон, ментол

Средни ноти: сардела, лаванда, рузмарин, чемпрес, цимет

Основни ноти: амбер, бел мошус

Instagram

СЛИЧНИ ПАРФЕМИ

J.S Magnetic Power Night

Rocky Man

J.S MAGNETIC POWER SPORT

BOUM METAL

COLONIAL CLUB YPSOS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill out this field
Fill out this field
Please enter a valid email address.

Menu