BOUM METAL

  1. Home
  2. chevron_right
  3. машки
  4. chevron_right
  5. BOUM METAL

BOUM METAL

Eau De Toilette – 100ml

Како симбол на современиот човек, The Boum Métal е авантуристички парфем кој совршено одговара на сите претприемнички мажи! Нов олфакторен потпис кој нагласува силен и сензуален мирис.

Горни ноти: розев бибер, виолетова темјанушка

Средни ноти: жалфија, кардамон

Основни ноти: кедар дрво, костен, ванила

Instagram

СЛИЧНИ ПАРФЕМИ

Caliber 12

J.S Magnetic Power Navy Blue

Joe Sorrento Homme

Boum Sport

COLONIAL CLUB YPSOS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill out this field
Fill out this field
Please enter a valid email address.

Menu