Rocky Man Red Light

  1. Home
  2. chevron_right
  3. машки
  4. chevron_right
  5. Rocky Man Red Light

ROCKY MAN RED LIGHT

Eau de Toilette – 100ml

Младиот бизнисмен кој работи превземајќи ризик, се посветува себеси да ги надмине границите, особено во ноќните часови. Со крајна елеганција во текот на денот, тој одржува линија на однесување што ја преминува ноќе. Rocky Man Red Light, инспириран од човекот кој сака опасност, е модерна мешавина на свежина и машкост. Главни се морските ноти, додека основните ноти се на база од дрво.

Горни ноти: бергамот, лаванда, јаболко

Средни ноти: лубеница, кедар дрво,

Основни ноти: пачули, амбер, сандалово дрво

Instagram

СЛИЧНИ ПАРФЕМИ

J.S Magnetic Power Night

Rocky Man

J.S MAGNETIC POWER SPORT

BOUM METAL

COLONIAL CLUB YPSOS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill out this field
Fill out this field
Please enter a valid email address.

Menu