J.S Magnetic Power

  1. Home
  2. chevron_right
  3. машки
  4. chevron_right
  5. J.S Magnetic Power

J.S MAGNETIC POWER

Eau de Toilette – 100ml

J.S Magnetic Power е суштината на урбаниот човек со хипнотичка атракција. Преовладува мирисот на бадем, бергамот и рузмарин, проследени со мирисни ноти од јамин, пачули и зачини на база од амбер и ловоров лист.

JS Magnetic Power ја открива двојноста на фасцинантниот маж, космополит и универзален со магнетна перцепција!

Горни ноти: бадем, бергамот, рузмарин

Средни ноти: пачули, јасмин, зачини

Основни ноти: амбер, кожени ноти, лоров лист

Instagram

СЛИЧНИ ПАРФЕМИ

J.S Magnetic Power Night

Rocky Man

J.S MAGNETIC POWER SPORT

BOUM METAL

COLONIAL CLUB YPSOS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill out this field
Fill out this field
Please enter a valid email address.

Menu