Love Generation Pin-Up

  1. Home
  2. chevron_right
  3. женски
  4. chevron_right
  5. Love Generation Pin-Up

Love Generation Pin-Up

Eau de parfum – 60ml

Love Generation Pin Up е зависен, разигран и нежен коктел за млади фешионисти кои се секогаш смели, спонтани и гламурозни. Цветно-овошен мирис со волшебно будење што ќе ја шармира секоја девојка !

Горни ноти: бергамот, портокал, мандарина

Средни ноти: роза, јасмин

Основни ноти: сандалово дрво, пачули, мошус

Instagram

СЛИЧНИ ПАРФЕМИ

Guipure & Silk Rose

CASSANDRA ROSE JASMIN

Guipure & Silk

GUIPURE & SILK HAVANA MOON

Sultane Noir Velours

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill out this field
Fill out this field
Please enter a valid email address.

Menu