Divine Olive Body Lotion 250ml

  1. Home
  2. chevron_right
  3. JEANNE EN PROVENCE
  4. chevron_right
  5. Divine Olive Body Lotion 250ml

DIVINE OLIVE BODY LOTION

Навлажнувачкиот лосион за тело од маслиново масло Jeanne en Provence Divine Olive е направен од растителен глицерин и содржи природен екстракт од Ши Путер, познат по своите навлажнувачки својства. Содржи природен екстракт од смокви и ја навлажнува вашата кожа оставајќи ја деликатно мирисна.

95% од состојките се од природно потекло

Instagram

Разгледајте други производи:

Pivoine Féerie Body Lotion 250ml

Rose Envoûtante Body Lotion 250ml

Lavande Body Lotion 250ml

Acqua EDT 100ml

Verveine Agrumes Body Lotion 250ml

Menu