Rose Envoûtante Body Lotion 250ml

  1. Home
  2. chevron_right
  3. JEANNE EN PROVENCE
  4. chevron_right
  5. Rose Envoûtante Body Lotion 250ml

Rose Envoûtante Body Lotion

Лосионот за тело на Jeanne en Provence Rose Envoûtante е направен од растителен глицерин и содржи природен екстракт од ши путер, познат по своите навлажнувачки својства. Содржи природен екстракт од роза и ја навлажнува вашата кожа оставајќи ја деликатно мирисна.

95% од состојките се од природно потекло

Instagram

Разгледајте други производи:

Acqua EDT 100ml

Divine Olive Body Lotion 250ml

Jasmin Secret Body Lotion 250ml

Pivoine Féerie Body Lotion 250ml

Lavande et Vétiver EDT 100ml

Menu