Lavande Body Lotion 250ml

  1. Home
  2. chevron_right
  3. JEANNE EN PROVENCE
  4. chevron_right
  5. Lavande Body Lotion 250ml

Lavande Body Lotion

Лосионот за тело на Jeanne en Provence Lavande е направен од растителен глицерин и содржи природни екстракти од ши путер, познат по своите навлажнувачки својства. Содржи природен екстракт од лаванда и ја навлажнува вашата кожа оставајќи ја деликатно мирисна.

95% од состојките се од природно потекло

Instagram

Разгледајте други производи:

Bois d’Olivier et Cade EDT 100ml

Acqua EDT 100ml

Pivoine Féerie Body Lotion 250ml

Beurre De Karité & Miel Body Lotion 250ml

Jasmin Secret Body Lotion 250ml

Menu