Acqua EDT 100ml

  1. Home
  2. chevron_right
  3. JEANNE EN PROVENCE
  4. chevron_right
  5. Acqua EDT 100ml

Acqua EDT 100ml

Acqua е воден мирис кој е миризлив одраз на симболичното Средоземно Море. Оддавање почит на ова мирно, морничаво море зафатено од страна на Мистрал – провансалски ветер – парфемот Аква содржи морски, ароматични мириси на бор, кипарис и лаванда што можат да се вдишат близу до бреговите. Почуствувајте го ветрот што дува низ пената во кои преовладуваат водни ноти и ноти од роза. Сензуалните хармонии на мов зачинети со сандалово дрво и бел мошус кое се во основните ноти.

Парфем за мажи ЕДТ 100мл

Instagram

Разгледајте други производи:

Lavande Body Lotion 250ml

Beurre De Karité & Miel Body Lotion 250ml

Bois d’Olivier et Cade EDT 100ml

Verveine Agrumes Body Lotion 250ml

Pivoine Féerie Body Lotion 250ml

Menu