Jasmin Secret Body Lotion 250ml

  1. Home
  2. chevron_right
  3. JEANNE EN PROVENCE
  4. chevron_right
  5. Jasmin Secret Body Lotion 250ml

Jasmin Secret Body Lotion

Лосионот за тело на Jeanne en Provence Jasmin Secret е направен со растителен глицерин, познат по неговите навлажнувачки својства. Содржи природен екстракт од цвеќиња од јасмин и ја навлажнува вашата кожа оставајќи ја деликатно мирисна.

95% од состојките се од природно потекло

Instagram

Разгледајте други производи:

Pivoine Féerie Body Lotion 250ml

Divine Olive Body Lotion 250ml

Verveine Agrumes Body Lotion 250ml

Rose Envoûtante Body Lotion 250ml

Beurre De Karité & Miel Body Lotion 250ml

Menu