Pivoine Féerie Body Lotion 250ml

  1. Home
  2. chevron_right
  3. JEANNE EN PROVENCE
  4. chevron_right
  5. Pivoine Féerie Body Lotion 250ml

Pivoine Féerie Body Lotion

Лосион за тело на Jeanne en Provence Pivoine Féerie е направен од растителен глицерин и содржи природен екстракт од ши путер, познат по своите навлажнувачки својства. Содржи природен екстракт од цвеќиња од божур и ја навлажнува вашата кожа оставајќи ја деликатно мирисна.

95% од состојките се од природно потекло

Instagram

Разгледајте други производи:

Acqua EDT 100ml

Rose Envoûtante Body Lotion 250ml

Bois d’Olivier et Cade EDT 100ml

Verveine Agrumes Body Lotion 250ml

Divine Olive Body Lotion 250ml

Menu