Guipure & Silk

  1. Home
  2. chevron_right
  3. женски
  4. chevron_right
  5. Guipure & Silk

Guipure & Silk

Eau de parfum – 100ml

Овој парфем му припаѓа на светот на заведување. Шармантен и сладок  парфем произлегува од неговата пумпа и дарежливото шише засилено со деликатна црна чипка. Висина на сублимација, црвен допир на нејзиниот спреј ја симболизира свилата. Guipure & Silk е посветен на атрактивни и мистериозни жени кои живеат со страст. Топол и сензуален мирис, започнува со сладок бадем, ликер и егзотичен допир на кокос. Овој оригинален почеток се развива во слатко цветно прашкасто срце, со вулгарен бележ на сандалово дрво заокружено со ванилен акцент.

Горни ноти: сладок бадем, ликер, кокос
Средни ноти: јасмин, цвеќиња од портокал, бел хелиотроп
Основни ноти: сандалово дрво, мошус, фрезија

Instagram

СЛИЧНИ ПАРФЕМИ

Private Room

Romantic

Amore Mio Forever

Made In Love

GUIPURE & SILK HAVANA MOON

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill out this field
Fill out this field
Please enter a valid email address.

Menu