Caliber 12

  1. Home
  2. chevron_right
  3. машки
  4. chevron_right
  5. Caliber 12

CALIBER 12

Eau de Toilette – 100ml

Caliber 12 е наменет за извонредниот, хипнотички маж. Неговите неограничени овластувања за заведување го поттикнуваат да превзима уште поголеми ризици. Инстинктивно, му се допаѓа слободата и никогаш не дозволува да му се диктира за неговиот живот.

Горни ноти: лимон, ѓумбир

Средни ноти: кардамом, бобинки(бери)

Основни ноти: Хаити-ветивер, тонка грав

Instagram

СЛИЧНИ ПАРФЕМИ

Colonial Club

CO 2

J.S Magnetic Power Night

BOUM METAL

Joe Sorrento Blue Edition

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill out this field
Fill out this field
Please enter a valid email address.

Menu