Cotton Club

  1. Home
  2. chevron_right
  3. машки
  4. chevron_right
  5. Cotton Club

COTTON CLUB

Eau de Toilette – 100ml

Динамичен и безвременски, Cotton Club е водечки машки мирис од своето лансирање. Со својата комплексна структура, мирисот е толку разновиден и богат со контрасти исто како и мажот на денешницата. Има остра и дрвенеста база која го издржа тестот на времето и остана дел од дневната рутина на современиот маж.

Горни ноти: лаванда, бергамот

Средни ноти: крин, божур

Основни ноти: ванила, мошус, кедар дрво, сандалово дрво, пачули

Instagram

СЛИЧНИ ПАРФЕМИ

BOUM METAL

Cobra

Joe Sorrento Homme

Cotton Club Rythm’n Blues

J.S Magnetic Power Navy Blue

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Fill out this field
Fill out this field
Please enter a valid email address.

Menu